یحیی رحیمصفوی، دستیار و مشاور رهبر جمهوری اسلامی، به صراحت از شرکتکنندگان در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری خواست فردی را انتخاب کنند که دیدگاههای او «تعارضی» با علی خامنهای نداشته باشد.
← متن کامل خبر در ادامه قابل مشاهده است.
← نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۳ )
حدود ۸ ماه پیش arash21 گفت: [گزارش خطای کاربر] برای گزارش خطا باید ابتدا واردشوید یا ثبتنام کنید.۵۶
اگر شخصی را هم انتصاب کنند که با افکار و اندیشه و دیدگاه خامنهای ناسازگار باشد!!!! بخواهد از فرمایشات و دستورات سرورش سرپیچی کند و جامه عمل نپوشاند!!!! خامنهای مستبد و متکبر و خودپرست عقده ایی بی سواد درین ۴ سال چنان بلایی بر سر او خواهد آورد که همچو احمدی نژاد و خاتمی و روحانی دست به خودکشی بزنند و یا سیاست و رئیس جمهوری را برای همیشه ببوسند و بگذارند کنار!!!!
حدود ۸ ماه پیش arash21 گفت: [گزارش خطای کاربر] برای گزارش خطا باید ابتدا واردشوید یا ثبتنام کنید.۵۶
هر چقدر کشتید و خوردید و بردید بس است!!!! بعد ۴۵ سال زندان و شکنجه و تجاوز و اعدام و اختلاس های میلیاردی دیگه ملت به شما اعتماد نمی کند!!!! اصلاح طلب و اصول گرا !!! دیگه تمام ماجرا !!!! باید برین تو تاریخ مسترا !!!!! دیگه ملت رای نخواهد داد!!!!! درین سیرک مسخره و از پیش مهندسی شده (رئیس امت مسلمان)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حدود ۸ ماه پیش FreeIran گفت: [گزارش خطای کاربر] برای گزارش خطا باید ابتدا واردشوید یا ثبتنام کنید.۱۲