مخالفت علی مطهری با رئیس جمهور اقتصاددان /در مقابل فشارهای خارجی مقاومت می کنم
کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ گفت: معتقدم نباید رئیس جمهور اقتصاد دان باشد چون می خواهد نظرات خود را عمل کند و ممکن است به اشتباه برخورد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در اولین کلاب هاوس انتخاباتی خبرگزاری خبرآنلاین با حضور علی مطهری، محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا از این کاندیدای احتمالی پرسید: آقای مطهری شما در فضایی کاندیدا می شوید که شرایط سیاسی کشور با همه دوره های قبلی تفاوتهای عمده دارد. شما چه انگیزه ای دارید در فضایی که خیلی شلوغتر و به عبارتی نامشخصتر و ناشفافتر از دوره های قبل است، برای انتخابات ثبت نام کنید؟

>>>> بیشتر بخوانید؛

>>>> مطهری: ردصلاحیت من، خطای سهوی شورای نگهبان بود /ناامید نیستم /نیازی به مطرح شدن ندارم

علی مطهری در پاسخ به این سوال گفت: برای همین شرایط ویژه است که اعلام نامزدی کردم. احساس می کنم دولت در کشور ما استقلال کافی ندارد و از بیرون دولت دخالتهای زیادی در امور اجرایی می شود و لازم است دولت مقتدری روی کار بیاید و کسی لازم است که ویژگیهای شخصیتی خود را داشته باشد و بتواند در مقابل فشارهای خارجی مقاومت کرد. احساس کردم این روحیه در بنده است ولی در بقیه کاندیداها نیست و در مقابل فشارها می شکنند. در ادامه، حسن لاسجردی، عضو شورای سردبیری خبرآنلاین از مطهری پرسید: از آقای مطهری به عنوان یک شخصیت مثبت بی نهایت تا منفی بی نهایت نام برده می شود. دیدگاه های ایشان در مباحث مختلف در هم تنیده است. تنوع و رنگهای متعدد در نگاه شما، در نگاه افکار عمومی باعث برداشتهای متفاوت می شود. این تنوع دیدگاه برخاسته از چیست؟ برخی فکر می کنند در مباحث فرهنگی شما بسته فکر می کنید ولی در مواضع سیاسی خیلی باز فکر می کنید. درباره حوزه اقتصادی هم دیدگاه خودتان را ارائه کنید.

علی مطهری در پاسخ گفت: این که می گویند در برخی مواقع بسته یا در برخی مواقع دیدگاهمان باز است، باید این روشن شود. خودم هیچگونه تضادی نسبت به مواضع سیاسی و فرهنگی خودم قائل نیستم. همه اینها بر یک اصول و مبانی استوار است. منتهی چون در بین گروه های سیاسی، اصولگرا و اصلاح طلب تفاوتهایی است. اصولگرایان به مباحث سیاسی مانند آزادی های مدنی چندان اهمیت نمی دهند. اصلاح طلبان هم در امور فکری بازتر فکر می کنند، این برای همه تداعی شده که یا باید مانند اینها باشیم یا مثل آنها.

وی ادامه داد: به نظرم همه اینها قابل جمع است. هم می شود درباره مسایل حقوق بشری و فرهنگی توجه داشت و هم در مسایل اعتقادی اصول ثابتی داشت. همه اینها به نظرم از اسلام گرفته شده است. مواضع در هر دو حوزه بر اساس مبانی اسلامی است و تضادی وجود ندارد. من کمتر درباره حوزه اقتصادی حرف زدم ولی به معنی ناآشنایی من با اقتصاد نیست. من متخصص اقتصاد نیستم ولی ناآشنا هم نیستم. در مجلس هم فعالیتهایی داشتیم.

کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰، گفت: معتقدم نباید رئیس جمهور اقتصاددان باشد چون می خواهد نظرات خود را عمل کند و ممکن است به اشتباه برخورد. بلکه رئیس جمهور باید مشاوران قوی اقتصادی داشته باشد و بر اساس نظر متخصصان عمل کند ضمن این که نباید ناآشنا باشد تا سرش کلاه بگذارند. اگر موضوع اقتصادی مطرح شد نظراتم را خواهم گفت.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.