برگزاری یک نمایشگاه ویدئوآرت با پایان تعطیلی گالری‌ها
یک نمایشگاه گروهی ویدئوآرت به نام «اولین بار من» پس از تعطیلی طولانی مدت گالری‌ها به علت شیوع ویروس کرونا، از نهم خرداد تا ۲۰ تیر ماه در گالری آس برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، نمایشگاه «اولین بار من» دربردارنده مجموعه‌ای از آثار ویدئو آرت است که با کیوریتوری آسیه سلیمیان و به مدیریت هنری شهرام انتخابی شکل‌ گرفته است.

نسترن آزادی، آناهیتا آقاطاهر، سیما باقرزاده، رجا بهروش، ابراهیم خبازی، هانیه کاشانی، نگار عالم زاده گرجی و حسام نیک‌فال هنرمندان حاضر در این نمایشگاه هستند.

در تاریخ هنر معاصر ایران کمتر به رسانه ویدئوآرت پرداخته‌شده و عمدتاً مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. این نمایش شامل ویدئو پرفورمنس، شبه مستند و ویدئوهای تجربی است.

آثار نمایشگاه «اولین بار من» را می‌توان از نخستین فعالیت‌های ویدئویی هنرمندان این پروژه معرفی کرد که حاصل شرکت در ورکشاپ‌های تاریخ هنر ویدئوی بین‌المللی و بررسی اجمالی مهمترین آرت‌ورک‌های تولید شده در این رشته به سرپرستی شهرام انتخابی و از مجموعه تولیدات مشترک «فکتوری تی تی» است.

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه به قلم آسیه سلیمیان آمده است: «محور اصلی این نمایشگاه، شاخصه هنر معاصر و به خصوص ویدئوآرت، انعکاس وضعیت بی‌پناهان، ناامیدان، تراژدی‌ها، تناقض‌ها، و همین‌طور آگاه‌سازی وضعیت سیاسی و اجتماعی دوران خود است. بنابراین، بحث زیبایی‌شناسی که با آثار تولید شده در این پروژه سر و کار دارد، هنری است بر اساس توانایی زیبایی شناسه‌ای که دارای ماهیت حقیقت‌جویی است. با فهم حقیقت، درک محدودیت‌ها و به چالش کشیدن آنچه تحمیل شده است که امیدوارانه، سرزنده و با صلح خود را بیان می‌کند. به‌طورکلی زیبایی‌شناسی و حقیقت از هم جدا نیستند.

«اولین بار من» نمایشگاهی است که در آن عقلانیت متداول در فرهنگ غالب یا همان فرهنگ‌عامه را مورد سوال قرار می‌دهد؛ صنعت فرهنگی که عملکرد آن، پرداختن به موارد جزئی و ساخته و پرداخته و نابودی ایده و تمامیت است. اینجاست که محتوا و کلیت اهمیت بیشتری از تأکید بر رنگ‌آمیزی دارد. در این نمایشگاه با مجموعه آثاری روبه‌رو هستیم که در راستای محاکات با صورت‌های مجازی، گسستن‌ها، پیوندها و تناقض‌هاست. لایه‌های اجتماعی، ساختارها و پیوندها از سرپوش‌های کشیده شده بر آن‌ها بیرون می‌آیند. این آورده محاکاتی هم یک انتقاد است و هم یک بیداری. بیداری‌ که گاه آورده‌اش دیده و شنیده نمی‌شود.»

علاقه‌مندان برای بازدید آثار می‌توانند با وقت قبلی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی با شماره ۲۲۶۷۸۵۹۲ تماس بگیرند و به گالری آس به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، جنب بانک پارسیان، پلاک ۱۸۳۱ مراجعه کنند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.